Kvalitetan duhovno-terapeutski rad je kompleksan i sastoji se iz tri dela:

  • Energetski rad,  kao kada idete kod bieoenrgetičara da vas leči energetski
  • Terapeutski rad,  kao kada idete kod psihologa ili psihoterapeuta koji vam pomaže da shvatite uzroke problema
  • Ispovedanje,  kao da idete kod sveštenika ili duhovnika da mu istpirčate šta vam je na duši i zamolite ga da  se moli  zajedno sa vama,  za  vas. 

 

Duhovno-terapeutski rad

Duhovna terapija kroz  dobro oblikovanu verbalnu komunikaciju pruža podršku za promene koje se dešavaju u vama. Jača vašu snagu i daje vam motiv  za konkretne  promene u životu. Hrabri vas da  sprovedite  svoje ciljeve i planove.

Ono što rečima nije moguće postići, postižu energetski tretmani. Kada vam reči više nisu dovoljne da opišete ono što doživljavate, dunovni terapeut vas prirodno uvodi u energetski tretman

 Energetski tretmani olakšavaju i ubrzavaju ceo proces, kao katalizatori. Čiste telo od nagomilane negativne energije.  Opuštaju vas i uvode  suptilna,  duhovna stanja svesti, kao pred spavanje. Crno bela slika koje daju reči, iznenada oživljava. Kao u filmovima sa 5D  efektima, poćinjete da osećate i miris i ukus, da čujemo zvuk, i imate osećaj da se krećete kroz prostor.

To se sve postiže ili kroz meditaciju ili   vizualizaciju.  Na ovaj način vi aktivno učestvuje u radu na svom problemu, koristeći sve svoje potencijale. Dobijate uvid u  suštinu problema.  Svesni ste šta vas okida, šta je uzrok, a šta posledica i koja se lekcije  nalazi u centru problema. Uz malo mašte i molitve, prizivate i kreirate potrebne veštine i alate, uključujući i razvijajući one talnete i sposobnosti koje niste ni bili svesni da postoje u vama, ili da ih vi možete naučiti i aktivirati u sebi. Shvatate da je jedini problem koji ste imali, bio problem u tome što niste imali dovoljno iskustva da savladate problematičnu situaciju i niste naučili veštine koje su vam potrebne kako biste rešili problem.

Sada,  kada tokom rada na licu mesta kreirate novo isustvo imate izbor da li ćete da  preuzimete svu odgovornost za problem  ili da ga prepustite drugima, kao što ste radili do sada, ili da na nov način pristupite rešenju i podelite odgovornost sa drugima. Više niste bespomoćna žrtva okolnosti, već se vi  pitate. Pred vama se otvara nova  mogućnost da  vi sami preduzmete odgovarajuće korake ka rešenju  i nađete ono pravo rešenje za sebe, od kojih će i drugima biti dobro.

Kao podrška duhovnoj terapiji, tu su i razni TRENINZI na kojima vežbamo nove veštine koje nadogradjuju naše Ja tj našu dušu.

O duhovnoj terapiji pročitajte OVDE
O ulozi terapeuta i trajanju terapije pročitajte OVDE